FAQ

Wat is de gewenste leeftijd voor Club Abstract?
Alle leeftijden zijn welkom tot +/- 23 jaar. Het doel van Club Abstract is een leuke én veilige omgeving te creëren voor LGBTQ+ jongen uit Uden en omgeving. We hanteren deze leeftijdsgrens om ook de veiligheid van onze jongste leden te kunnen garanderen.

Ben je iets ouder, maar wil je wel komen? Stuur ons een bericht! In sommige gevallen kunnen we een uitzondering maken.

Is Club Abstract uitsluitend voor LGBTQ+ jongeren?
Nee. Club Abstract wil haar activiteiten zo laagdrempelig mogelijk houden. Vind je het spannend om de eerste keer alleen te komen naar een activiteit, en ken je verder geen queer persoon? Dan mag je gerust je ‘straight best friend’ meenemen. Club Abstract is ‘straight-friendly’.

In welke regio is Club Abstract actief?
Club Abstract is voornamelijk gericht op jongeren uit Uden en omgeving. Natuurlijk ben je – mits je aan de gestelde leeftijdsgrens voldoet – van harte welkom bij onze activiteiten. Houd er wel rekening mee dat onze activiteiten voornamelijk in Uden plaats zullen vinden.

Waar vinden de activiteiten van Club Abstract plaats?
De locatie van onze activiteiten verschilt per keer. Meestal vinden de activiteiten plaats in het MC of in de Pul in Uden. De exacte locatie zullen wij altijd bij de activiteit vermelden.

Wat zijn de kosten voor deelname aan activiteiten van Club Abstract?
De deelname aan activiteiten van Club Abstract is helemaal gratis. Betalen doe je bij ons met gezelligheid en plezier.

Wanneer vinden de activiteiten van Club Abstract plaats?
De activiteiten van Club Abstract vinden standaard plaats op de laatste donderdag van de maand. Het komt soms voor dat er een extra activiteit gepland staat. Een overzicht van alle activiteiten kun je op de website zien onder het kopje Evenementen.

Is het mogelijk om zelf een activiteit te organiseren bij Club Abstract?
Als je zelf een activiteit wil organiseren, bijvoorbeeld op de donderdag of op een ander moment: laat het ons weten! Eigen initiatief zien we graag. We zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden.